Bereid je stage voor

Stageovereenkomst en werkpostfiche

Zorg dat je stageovereenkomst en werkpostfiche in orde zijn. Je ontving deze via de school.

Badge

Je personeelsbadge heeft verschillende functies:  identificatie van de stagiair, toegang tot het gebouw en tot specifieke ruimtes en andere toepassingen.

Verpleging en paramedici

Als stagiair verpleging dien je eerst je personeelsbadge aan te maken via de “Badge activatie kiosk”. Deze vind je aan de onthaalbalie. De handleiding voor het activeren van je badge vind je hier. Die badge is strikt persoonlijk en mag niet uitgeleend worden.

Als stagiair verpleging dien je je badge na afloop van de stageperiode in de voorziene brievenbussen te steken.

Niet-verpleging

Als stagiair niet-verpleging ontvang je bij aanvang van de eerste stagedag in het ziekenhuis een individuele personeelsbadge. Die badge is strikt persoonlijk en mag niet uitgeleend worden.

Je personeelsbadge wordt door de dienst HR ten laatste op de eerste dag van je stage aangemaakt. Je hebt je badge nodig om te kunnen starten. Als je dat niet in orde bracht, zal je niet toegelaten worden tot de stage.

Stagiairs niet-verpleging moeten hun badge na afloop van de stage inleveren bij de dienst HR. 

Introductiebrochure

De verschillende afdelingen beschikken over introductiebrochures die je wegwijs maken binnen de dienst. Alvorens je stage te starten raden we je aan om de brochure(s) van jouw stagedienst door te nemen. Je vindt alle beschikbare introductiebrochures hier terug.

Meld je op het afgesproken uur aan op je stageplaats in werkkledij

Zorg dat je je vanaf je eerste stagedag steeds stipt aanmeldt op de dienst waar je stage loopt. Indien dit van toepassing is, doe je dit in arbeidskledij. Kledij voor verpleging/paramedici wordt voorzien door de school.

Meer informatie over hoe je eerste stagedag verloopt vind je hier. Meer info over de arbeidskledij vind je hier eveneens.