Een afspraak maken

Tijdelijke regeling vanaf 14 maart tot nader bericht

Vanaf 14 maart worden omwille van het Coronavirus enkel nog dringende consultaties en onderzoeken in ons ziekenhuis gedaan. Alle andere afsraken gaan niet door.

Had je al een afspraak in ons ziekenhuis? Dan is volgende voor jou belangrijk.

De personen die een afspraak hebben die door de arts als dringend wordt aangegeven, worden door ons ziekenhuis gecontacteerd met de melding dat de afspraak doorgaat. Alle andere afspraken en onderzoeken zijn geannuleerd. We vragen dus met aandrang niet naar het ziekenhuis te komen, tenzij je door ons wordt gebeld.

Omdat we op dit ogenblik geen zicht hebben op de periode waarin deze Coronamaatregelen van toepassing zijn, hebben we ons online afsprakensysteem tijdelijk uitgeschakeld. Van zodra afspraken weer mogelijk zijn, komt ook ons afsprakensysteem opnieuw online.

Voor dringende vragen over afspraken kan je onze dienst afspraken contacteren:

  • op het nummer 015 50 51 11
  • op weekdagen van 8u tot 18u, op zaterdag van 8u tot 12u30

 

 

Je kan op drie manieren een afspraak vastleggen. Online (tijdelijk niet meer mogelijk), telefonisch of aan de balie van het ziekenhuis.

Hier kan je een gidsje openen met de telefoonnummers en de afspraakgegevens.

Klik hier om online een afspraak te maken

Je kan ook langs de loketten van de inschrijvingen gaan, of je kan telefonisch contact opnemen met onze afsprakendienst op nummer 015 50 51 11.

Openingsuren inschrijvingsbalie
Maandag tot en met vrijdag: van 7u tot 19u30
Zaterdag: van 7u30 tot 12u30

Openingsuren telefonische afsprakendienst
Maandag tot en met vrijdag: van 7u tot 18u
Zaterdag: van 7u30 tot 12u

Indien je op de dienst Medische beeldvorming een afspraak wil maken,
bel je het nummer 015 50 50 80.

De dienst is bereikbaar:
Maandag tot en met donderdag: van 8u tot 19u
Vrijdag: van 8u tot 18u
Zaterdag: van 8u tot 12u


Je medicatieschema: zorg dat je het altijd bij je hebt! 

Het juiste geneesmiddel in de juiste dosis op het juiste tijdstip innemen. Klinkt simpel? Er wordt geschat dat jaarlijks maar liefst 42.000 ziekenhuisopnames te wijten zijn aan medicatiefouten.
 
Een actueel en volledig medicatieschema kan dit voorkomen. Zo’n overzicht is heel belangrijk bij een consultatie, apotheekbezoek, ziekenhuisopname en zeker ook in noodgevallen. Het helpt jou en je zorgverleners om het overzicht te bewaren. Bovendien is het een handig communicatiemiddel tussen specialist, huisarts, apotheker, patiënt, thuisverpleging, enz.

Klik hier voor meer info over je medicatieschema