Bereikbaarheid

Het ziekenhuis is vlot bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. We moedigen het gebruik van fiets aan! Je kan toegang tot de overdekte fietsenstalling verkrijgen door middel van je maandelijks abonnement.

De uurregelingen van de bus kan je vinden op www.delijn.be

Parkeren

Kom je met de wagen? Om onze patiënten en bezoekers maximaal comfort te bieden vragen wij om te parkeren op het nieuwe gedeelte van de B-parking, niet op de A-parking te parkeren tussen 6 en 8.30 uur en niet te parkeren aan de dienst Spoedgevallen. Er zullen op regelmatige tijdstippen controles worden uitgevoerd en foutparkeerders zullen ook aangesproken worden. Daarnaast willen we ook vragen om correct te parkeren tussen de lijnen. Zo gaan er geen parkeerplaatsen onnodig verloren. Er is een ruime fietsenstalling voor medewerkers voorzien. Met de bus geraak je tot aan de Imeldalaan, vanaf dan is het vijf minuutjes stappen.

Slaapgelegenheid

Er is eveneens slaapgelegenheid indien de verplaatsing naar Imeldaziekenhuis te ver is. Een kamer dient steeds aangevraagd te worden via je stagecoördinator.
Het huishoudelijk reglement van de internaatkamers vind je hier.