Roefeldag Bonheiden

24 juni 2023

Wij doen mee aan de Roefeldag! Bezoek één van onze vier diensten.
Wat kan je op zaterdag 24 juni doen in ons ziekenhuis?

Kinderafdeling

Ken jij de verschillende ruimtes op de kinderafdeling en weet je wat er op deze afdeling gebeurt? Quiz mee met onze speeljuf om de kinderafdeling te ontdekken en wie weet vind je wel alle doktersattributen! Zou jij onze zieke beer weer gezond kunnen maken? En heb je zin om enkele knutselwerkjes te maken in het thema van het ziekenhuis? Kom dan zeker bij ons Roefelen!

Onthaal

Bezoekers en patiënten ontvangen en op weg helpen. Mee volgen hoe patiënten worden ingeschreven en hoe de binnenkomende telefoons worden verwerkt. Digitale wenskaarten uitprinten en aan de patiënten bezorgen. Helpen bij het verdelen van de post …. Zin om twee uur met ons mee te werken als onthaalbediende?  Dan ontvangen we jou graag op 24 juni!

Operatiekwartier

Ben jij ooit al eens in een echte operatiezaal geweest? Nee? Gelukkig, dat wil zeggen dat je nog nooit geopereerd bent! Ben je toch nieuwsgierig naar hoe een operatiezaal er in het echt uitziet? Dit is je kans om eens te komen kijken achter de schermen van het ziekenhuis. Hoe verloopt een operatie? Wat doen verpleegkundigen en artsen met jou als je slaapt? Waar word je wakker na de operatie? Kom het allemaal te weten tijdens de Roefeldag in het operatiekwartier van het Imeldaziekenhuis.

Polikliniek

Wie heeft ooit al iets gebroken? Hoe zie je dat iemand iets gebroken heeft én wat moet er dan gebeuren? Vaak is het zo dat wanneer je iets breekt, je ook een gips moet krijgen. Maak kennis met de verpleegkundigen die werken in de gipskamer van het ziekenhuis, leer hoe je een gips moet aanleggen en de kans is groot dat je na het bezoek in ons ziekenhuis zelf met een gips naar huis gaat.

 

Praktisch:

Roefelaars kunnen zich online inschrijven vanaf zaterdag 31 mei, 12 uur. Wanneer je inschrijft vóór 16 juni, wordt je Roefelbadge per post bezorgd. Zo niet zal ze voor je klaarliggen aan het onthaaltentje op de Roefeldag zelf.
Online inschrijven kan via de webshop op www.bonheiden.be/webshop
Tip: wanneer je voor het eerst inschrijft via deze webshop, kan je je best vooraf registreren. Meld je hiervoor eerst als ouder aan en voeg daarna je kind(eren) toe.

Alle inlichtingen:

Sport & Jeugd Bonheiden
015 50 28 80
email