Vacature Directeur HR en Communicatie

16 oktober 2019
door Kathleen Vermeulen

Vernieuwend – inlevend – ondernemend - samenwerkend

Functie

Je krijgt de leiding over een strategisch departement HR & communicatie en wordt lid van het directiecomité in een dynamische zorgorganisatie met continue nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen. Je werkt mee aan het bepalen van de strategische visie en doelstellingen en vertaalt deze in een concreet beleidsplan voor je departement. Je maakt verder werk van de positieve en stimulerende bedrijfscultuur in Imelda vzw. Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers in het aanbieden van een kwaliteitsvolle en efficiënte dienstverlening. Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten, communiceert op een assertieve en positieve wijze en neemt een leidende rol op binnen het syndicaal overleg. Samen met je communicatiemedewerkers sta je in voor een optimale interne en externe communicatie, dit zowel naar het brede publiek als naar professionals in de zorgsector.

Profiel

  • Je behaalde een masterdiploma, met de nadruk op Human Resources, met minstens 7 jaar relevante ervaring in een gelijkaardige functie.
  • Je bent een sterke people manager die medewerkers inspireert, verandering stimuleert en samenwerking bevordert en werkt in team samen met de andere leden van het directiecomité.
  • Je bent proactief, bruggenbouwer, no-nonsense en hebt oog voor service, efficiëntie en resultaat.
  • Je slaagt erin om een goed intern en extern netwerk uit te bouwen en te onderhouden.
  • Je beschikt over een groot empathisch vermogen en sterke interpersoonlijke vaardigheden.
  • Basiskennis van de sociale wetgeving is een meerwaarde.
  • Ervaring binnen de zorgsector en/of een grote onderneming is een pluspunt.

 

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en cv naar Bart Pardon, Algemeen Directeur, Imelda, Imeldalaan 9, 2820 Bonheiden, bart.pardon(at)imelda.be of +32 15506101.

Sollicitaties en contactnames worden strikt vertrouwelijk behandeld.