Info voor toekomstige ouders - videorondleiding

11 juli 2020 13:30 - 16:30

Rondleiding op de verloskamer en de Kraamafdeling

Momenteel kunnen de vroedvrouwen, door de coronamaatregelen, geen rondleidingen (GVO) op de verloskamer en kraamafdeling voor de zwangeren meer uitvoeren. Daarom hebben we een filmpje gemaakt zodat je toch de belangrijkste informatie meekrijgt en je eveneens onze kamers en verloskamers kan bekijken.

 

 

Je verwelkomt binnenkort je baby! Een unieke gebeurtenis waarin de verloskamer en kraamafdeling een voorname rol zullen spelen. Wil je met deze omgeving, alsook met het reilen en zeilen van arbeid, bevalling en borstvoeding kennismaken? Mis dan zeker onze infodag niet.

Wat? Een zelfontdekkende zoektocht op de verloskamer en de kraamafdeling naar info rond arbeid, bevalling en de kraamperiode.

Waar? Je bent van harte welkom op de Kraamafdeling. Volg route 85.

Wanneer? 12 september 2020, 14 november 2020 en 23 januari 2021 van 13u30 tot 16u30

Hoe inschrijven? Inschrijven is noodzakelijk en kan via kraam@imelda.be, met vermelding van "Inschrijving prenatale begeleiding". Inschrijven kan tot uiterlijk 7 dagen voor de datum van de infodag.

Infomoment over borstvoeding

Tijdens deze infodag vindt er ook een toelichting plaats over de voordelen en de werking van borstvoeding.

Wanneer? Er vindt een sessie plaats tijdens de infodag voor toekomstige ouders om 12u30. De uiteenzetting duurt ongeveer 1 uur.

Hoe deelnemen? Inschrijven is noodzakelijk en kan via kraam@imelda.be. Vermeld bij deze inschrijving dat je de sessie over borstvoeding wenst te volgen.

Waar? Buitenkapel van het ziekenhuis


Meer informatie vind je op de pagina van onze Kraamafdeling

Data waarop infodagen gepland zijn:

12 september 2020
14 november 2020
23 januari 2021