Dag tegen Kanker

17 oktober 2019

Op donderdag 17 oktober is het opnieuw Dag tegen Kanker. Ook dit jaar organiseert het ziekenhuis enkele verwenactiviteiten voor onze oncologische patiënten.

Een heerlijke hapje of sapje
De diëtisten van ons ziekenhuis bezoeken jou met een sapje en een hapje, ze leggen uit hoe je deze kan maken. Ze maken graag tijd om jou een antwoord te geven op vragen in verband met voeding.

Een beetje genieten
Medewerkers van ons ziekenhuis komen, indien je dit wenst, langs op de kamer voor een hand- of voetmassage.

Een vrolijke noot en een stukje poëzie
Muzikanten en vertellers van binnen en buiten ons ziekenhuis zorgen voor een streepje muziek en een stukje poëzie. Je bent welkom om bij hen te komen zitten, maar met de kamerdeur open kan je ook mee genieten. Heb je liever een kamerconcert? Dit wordt met plezier voor jou geregeld.

Beweeg naar je herstel
Gratis bewegings- of relaxatiesessies tijdens de behandeling op het oncologisch dagziekenhuis. Inschrijven kan via de receptie van het dagziekenhuis.

Inschrijven vooraf is niet nodig (enkel voor de bewegingssessies wel). De verpleging komt bij je langs met de vraag of je graag bezoek krijgt van de diëtisten, een muzikant of iemand die jou een hand- of voetmassage geeft.